گوشت کبک
گوشت کبک ,گوشت کبک قیمت,گوشت کبک چه خاصیتی دارد,گوشت کبک برای زن باردار,گوشت کبک چه خواصی دارد,گوشت کبک در بارداری,گوشت کبک انجیر,گوشت کبک برای کودکان,گوشت کبکنجیر چیست
توضیحاتی در مورد گوشت کبک
کبک
از خانواده ی ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است. میزان پروتئین
موجود در گوشت این پرنده در مقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 10 درصد بیشتر است
و انواع اسید آمینه ی ضروری در آن به وفور یافت می شود. به همین دلیل است
که در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماری هایی چون ضعف اعصاب، ناراحتی
های روانی و بی خوابی مصرف این گوشت را توصیه می کنند. این گوشت به دلیل
چربی و فشار خون بالا مانعی ندارد.
گوشت کبک قیمت
کبک
منجمد بسته بندی ( بسته 1000 گرمی ) 295000 1- اطلاعات و مشخصات برچسب
مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه بهداشتی،
بهره برداری به صورت چاپ شده بر روی هر بسته چسبانیده شود. 2- بسته بندی ها
فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. 3- وزن ظرف، استرچ فیلم و برچسب حداکثر از
30 گرم نباید بیشتر باشد. 2 کبک منجمد بسته بندی (بسته 800 گرمی) 240000
1- اطلاعات و مشخصات برچسب مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط
نگهداری، کد پروانه بهداشتی بهره برداری بصورت چاپ شده بر روی هر بسته
چسبانیده شود. 2- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب گرم باشد. 3- وزن
ظرف، استرچ فیلم و برچسب، حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد. 3 کبک منجمد
بسته بندی در ظروف یکبار مصرف (بسته 500 گرمی ) 150000 1- اطلاعات و مشخصات
برچسب مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه
بهداشتی بهره برداری بصورت چاپ شده بر روی هر بسته چسبانیده شود. 2- بسته
بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب گرم باشد. 3- وزن ظرف، استرچ فیلم و
برچسب، حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد. 4 کبک کامل تازه ، بسته بندی
بشقابی (وکیوم/سینی / بشقاب یکبار مصرف) (بسته 1000 گرمی) 285000 1-اطلاعات
و مشخصات شامل : تاریخ تولید و انقضا ء .شرایط نگهداری .کد پروانه بهداشتی
بهره برداری بصورت چاپ شده.بر روی هر بسته چسبانیده شود.2-بسته بندی ها
فاقد هر گونه خونابه و آب باشد.3-وزن ظرف .استرچ فیلم و برچسب .حداکثر از
30 گرم نباید بیشتر باشد. 5 کبک کامل تازه .بسته بندی بشقابی (وکیوم/سینی/
بشقاب یکبار مصرف) (بسته 500 گرمی) 145000 1- اطلاعات و مشخصات بر چسب
مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضا .شرایط نگهداری . کد پروانه بهداشتی بهره
برداری بصورت چاپ شده.بر روی هر بسته چسبانیده شود.2- بسته بندی ها فاقد
هر گونه خونابه و آب باشد. 3- وزن ظرف . استرچ فیلم. و برچسب .حداکثر از 30
گرم نباید بیشتر باشد.
خواص گوشت کبک
این گوشت می تواند نیاز بدن به فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد را تامین کند و به حافظه
و قوای جنسی بیفزاید و ضعف عمومی بدن را هم برطرف سازد. در هر صد گرم گوشت
کبک 5/24 گرم آلبومین، 4/1 گرم چربی و حدود 1 تا 5/1 گرم مواد معدنی وجود
دارد. وجود مقدار زیادی از مواد معدنی در گوشت کبک نشان دهنده ی ارزش حیاتی
آن است. املاح معدنی موجود در این گوشت به خوبی جذب بدن می شود و به همین
جهت در این زمینه مواد مورد نیاز بدن را در دسترس سلول قرار می دهد. این
گوشت برای همه ی افراد اعم از کودک و سالمند، غذایی سالم و سلامت بخش است.
این گوشت کمتر تولید اسید اوریک می کند، فعالیت کلیه را افزون می سازد و به
دفع سموم بدن یاری فراوان می رساند. با توجه به این ویژگی ها برای همه ی
افراد و در مورد همه ی بیماری ها، غذایی خوب و موثر است.
گوشت کبکنجیر
جگر خام این پرنده برای بیماران صرعی و زهره او برای تقویت چشم مفید است که آن را با قدری روغن زیتون
رقیق کرده و در چشم می چکانندکه چشم را بسیار شفاف و قوی می سازد. افرادی
که حافظه آنها رو به نقصان می رود چنانچه زهره کبک را با روغن کندر پودر شده بر آن بپاشند و بخورند و هر چند روز یکبار این عمل را ادامه دهند بدن آنان چاق و فربه می شود.
طرز پخت گوشت کبک
گوشت
کبک جوان ، نرم و لطیف بوده و به سرعت پخته می شود برخلاف قرقاول ( که
ضرورتا بعد از ذبح می بایستی چند روز با پر داخل یخجال نگه داری شود ) بهتر
است کبک با فاصله کوتاهی بعد از شکار یا ذبح مورد استفاده قرار گیرد. این
گوشت گرم و خشک بوده و خواص فراوان دارد در ضمن سریع الهضم می باشد. جهت
تقویت قوای جنسی و برطرف نمودن ضعف عمومی بدن و پرورش قوای فکری و تقویت
جگر و طحال و دستگاه گوارش می توان از گوشت این پرنده استفاده نمود. اطبا سنتی به افرادی که به یرقان
های سرد مزاج مبتلا بوده اند دستور می داده اند که یک مثقال از مغز سر کبک
را با نیم مثقال صندل ساییده شده مخلوط و ناشتا میل نمایند و چند روز این
عمل را ادامه دهند.
خواص گوشت کبک برای زن باردار
( امام موسی کاظم علیه السلام می فرمایند: گوشت کبک ساق را محکم می کند و تب را می برد )
خواص گوشت کبک برای کودکان
ویژگی
های این گوشت پروتئین های حیوانی مانند گوشت دام و طیور به دلیل داشتن
مقادیر بالای عناصر کلسیم و فسفر، ویتامین های B کمپلکس، اسیدهای آمینه
ضروری متیونین و لیزین و تعادل مناسب اسیدهای آمینه ضروری در مقایسه با
منابع پروتئین گیاهی مانند ذرت و… ارزش بیولوژیکی بالاتری دارند.
گوشت کبک برای زنان باردار
برخلاف
تصور بسیاری افراد، خواص این گوشت پرورشی کمتر از نوع وحشی آن نمی باشد
زیرا همان طور که اشاره شد در تغذیه این پرنده از مواد کاملا طبیعی استفاده
می شود بنابراین گوشت حاصل، طعم و بوی طبیعی خود را حفظ می کند.
Comments
Post a Comment